Cikkek a(z) Gyűrű és Arany ékszerek kategóriából

Egy szép arany gyűrű minden nő álma, főleg, ha azt a szeretett párjától kapja. Nem is gondolná az ember, mekkora jelentősége is van annak, ha egy arany gyűrű az ujján díszeleg. Pedig ez így van. Lehet egy arany gyűrű karika vagy csak kövekkel kirakott egyszerű darab, aki felvesz egyet annak biztos valami jelentősége van.

Antik arany gyűrű

Antik arany gyűrű

Az antik arany gyűrűk nem sok eltérést mutatnak a mai, jól ismert formákkal szemben. Viszont az antik arany gyűrűknél megfigyelhető, hogy régen hangsúlyosabbak voltak a finomabb, egyszerűbb vagy letisztultabb formák az egyszerű népnél, míg a nemesek nagyobb gyűrűket választottak, akár gyöngyökkel vagy gyémántokkal kirakva azt. Bár nem mindenki engedheti meg… Tovább: Antik arany gyűrű »

Arany karikagyűrű

Arany karikagyűrű

Az ékszerek és köztük az arany karikagyűrű különösen nagy jelentőséget kaphat, ha a szituáció úgy hozza. Vannak olyan darabok, melyeket egyszerű alkalomra vásárolnak, de a kimondott arany karikagyűrű bizony sokszor egy életre szóló köteléket jelent két ember között. Ez a fajtája az arany gyűrűnek bizony két ember szerelmét pecsételi meg,… Tovább: Arany karikagyűrű »

Aranygyűrű

Aranygyűrű

Az ékszerek közül az aranygyűrű a császár. Ha valaki valami különleges és szép dolgot szeretne vásárolni, biztosan ehhez a megoldáshoz nyúl. Van olyan aranygyűrű mely az egyszerűséget tükrözi, de van olyan is amely a kihívó megjelenésének köszönheti sikerét. A legtöbb vásárló azonban azt keresi ami bár egyedi benyomást keld, mégis… Tovább: Aranygyűrű »

Aranygyűrű készítés

Aranygyűrű készítés

Számos ötvös foglalkozik egyedi aranygyűrű készítéssel. A legkülönbözőbb formák és kombinációk teszik egyedivé ezeket a darabokat. A nagy kereskedőházak ötvösei általában a hagyományos aranygyűrű készítésére szakosodott, mert érdeke az, hogy minél több vásárló tetszésének, ízlésének feleljen meg, de léteznek olyan aranykészítők is, akik pont az egyediséget az extrém formák készítését… Tovább: Aranygyűrű készítés »

Arany karikagyűrű pár

Arany karikagyűrű pár

Az arany karikagyűrű párban az egyik legszebb ajándék a menyasszonynak. Bár vannak egyéb más szokások ahol nem a karikagyűrű az amivel az eljegyzés megtörténik. Nálunk is többféle hagyomány ismert, mint például a karikagyűrű és mellé a kísérőgyűrű megvásárlása. Vannak olyan családok, akik szigorúan ragaszkodnak az ilyen típusú lánykéréshez, de vannak… Tovább: Arany karikagyűrű pár »

Arany gyűrű árak

Arany gyűrű árak

Az arany gyűrű árak nagyon széles skálán mozoghatnak. Ez számtalan tényezőtől függhet, mint például a felhasznált anyag mennyisége és minősége. Az arany gyűrű mint minden más ebből a nemesfémből készült ékszer különböző karátos lehet. A legolcsóbbak közé tartoznak azok, melyek nem is igazán aranyból készültek, hanem csak futtatottak vele. Ez… Tovább: Arany gyűrű árak »

Arany gyűrű olcsón

Arany gyűrű olcsón

Az arany gyűrű már olcsón is megkapható bizonyos kereskedőházaknál. Ennek oka lehet a kifutó modellek eladása vagy épp egy ünnepi akció. Mindenki kedvező áron szeretne vásárolni mindent, nincs ez másképp az arany gyűrű esetében sem. A választék szinte határtalan és oly annyira változatos, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő arany… Tovább: Arany gyűrű olcsón »

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

Az eljegyzési gyűrű vásárlásakor nem kell kétségbe esni, de azért jó tisztába lenni pár dologgal. A legmegfelelőbb eljegyzési gyűrű kiválasztása nem is olyan bonyolult, mint ahogy ön azt hiszi. Az utánajárás viszont elkerülhetetlen pár dolgot tekintve. A legfontosabb az, hogy tudja milyen méretet kell vásárolni. A legkönnyebb módja a kiderítésének… Tovább: Eljegyzési gyűrű »

Eljegyzési ajándék

Eljegyzési ajándék

Mi is a jó eljegyzési ajándék? Az eljegyzés manapság nagyon változatos szokásokon alapul, így az eljegyzési ajándék is nagyon változatos. A régi időkben az apától kellett elkérni a lányt, melynek meghatározott módja volt és csak akkor jöhetett szóba a házasság, ha az édesapa áldását adta rá. Ekkor az eljegyzési ajándék… Tovább: Eljegyzési ajándék »

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Sziasztok! Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal! Böngésszetek jókedvvel, kommentáljatok, osszátok meg ha érdekeset találtok. Szép napot!

Arany ékszerek 2024