Cikkek a(z) Aranygyűrű és Arany ékszerek kategóriából

Az aranygyűrű számtalan dolog kifejezésére vásárolható. Általában akkor kap az ember ilyen ajándékot, amikor valami nagy esemény történik az életében. Tehát az aranygyűrű vételt mindenképp megfontoltan és az adott személyre szabottan kell kiválasztani, hiszen mindenkinek az a célja, hogy örömet okozzon ezzel szegettének. Ha azonban nem tud választani, vagy bizonytalan, akkor kezdjen el szép lassan puhatolózni!

Antik arany gyűrű

Antik arany gyűrű

Az antik arany gyűrűk nem sok eltérést mutatnak a mai, jól ismert formákkal szemben. Viszont az antik arany gyűrűknél megfigyelhető, hogy régen hangsúlyosabbak voltak a finomabb, egyszerűbb vagy letisztultabb formák az egyszerű népnél, míg a nemesek nagyobb gyűrűket választottak, akár gyöngyökkel vagy gyémántokkal kirakva azt. Bár nem mindenki engedheti meg… Tovább: Antik arany gyűrű »

Aranygyűrű

Aranygyűrű

Az ékszerek közül az aranygyűrű a császár. Ha valaki valami különleges és szép dolgot szeretne vásárolni, biztosan ehhez a megoldáshoz nyúl. Van olyan aranygyűrű mely az egyszerűséget tükrözi, de van olyan is amely a kihívó megjelenésének köszönheti sikerét. A legtöbb vásárló azonban azt keresi ami bár egyedi benyomást keld, mégis… Tovább: Aranygyűrű »

Aranygyűrű készítés

Aranygyűrű készítés

Számos ötvös foglalkozik egyedi aranygyűrű készítéssel. A legkülönbözőbb formák és kombinációk teszik egyedivé ezeket a darabokat. A nagy kereskedőházak ötvösei általában a hagyományos aranygyűrű készítésére szakosodott, mert érdeke az, hogy minél több vásárló tetszésének, ízlésének feleljen meg, de léteznek olyan aranykészítők is, akik pont az egyediséget az extrém formák készítését… Tovább: Aranygyűrű készítés »

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Sziasztok! Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal! Böngésszetek jókedvvel, kommentáljatok, osszátok meg ha érdekeset találtok. Szép napot!

Arany ékszerek 2024