Cikkek a(z) Eljegyzési és Arany ékszerek kategóriából

Az eljegyzési gyűrű valakinél divat, valakinél a karikagyűrűt jelent. Igazából az eljegyzési gyűrűnek teljesen másnak kellene lenni. Az angol hagyományok szerint, például ha valaki meg szeretné kérni szerelme kezét, akkor eljegyzési gyűrűnek biztosan, hogy egy gyémántköves ékszert vesz majd. Azt szokták mondani, minél nagyobb a kő annál jobban szereti a leendő férj a párját, de persze ez nem így van.

Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési gyűrű

Az eljegyzési gyűrű vásárlásakor nem kell kétségbe esni, de azért jó tisztába lenni pár dologgal. A legmegfelelőbb eljegyzési gyűrű kiválasztása nem is olyan bonyolult, mint ahogy ön azt hiszi. Az utánajárás viszont elkerülhetetlen pár dolgot tekintve. A legfontosabb az, hogy tudja milyen méretet kell vásárolni. A legkönnyebb módja a kiderítésének… Tovább: Eljegyzési gyűrű »

Eljegyzési ajándék

Eljegyzési ajándék

Mi is a jó eljegyzési ajándék? Az eljegyzés manapság nagyon változatos szokásokon alapul, így az eljegyzési ajándék is nagyon változatos. A régi időkben az apától kellett elkérni a lányt, melynek meghatározott módja volt és csak akkor jöhetett szóba a házasság, ha az édesapa áldását adta rá. Ekkor az eljegyzési ajándék… Tovább: Eljegyzési ajándék »

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Sziasztok! Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal! Böngésszetek jókedvvel, kommentáljatok, osszátok meg ha érdekeset találtok. Szép napot!

Arany ékszerek 2024