Cikkek a(z) Karikagyűrű és Arany ékszerek kategóriából

Esküvő nem múlhat el karikagyűrű nélkül. Ez egy olyan szimbólum, ami minden házasságkötés alapja, hiszen a karikagyűrű az, amivel megpecsételik egymást a felek. Ahhoz, hogy egy szép egyedi formát vegyünk, nem kell mást tenni, mint felkeresni egy ügyes kezű ötvöst és elmondani neki elképzelésünket. A hagyományos karikagyűrű ideje már lejárt. Sokszor egy kívülálló nem is tudja megállapítani, hogy a viselt darabnak ekkora jelentősége van.

Arany karikagyűrű

Arany karikagyűrű

Az ékszerek és köztük az arany karikagyűrű különösen nagy jelentőséget kaphat, ha a szituáció úgy hozza. Vannak olyan darabok, melyeket egyszerű alkalomra vásárolnak, de a kimondott arany karikagyűrű bizony sokszor egy életre szóló köteléket jelent két ember között. Ez a fajtája az arany gyűrűnek bizony két ember szerelmét pecsételi meg,… Tovább: Arany karikagyűrű »

Arany karikagyűrű pár

Arany karikagyűrű pár

Az arany karikagyűrű párban az egyik legszebb ajándék a menyasszonynak. Bár vannak egyéb más szokások ahol nem a karikagyűrű az amivel az eljegyzés megtörténik. Nálunk is többféle hagyomány ismert, mint például a karikagyűrű és mellé a kísérőgyűrű megvásárlása. Vannak olyan családok, akik szigorúan ragaszkodnak az ilyen típusú lánykéréshez, de vannak… Tovább: Arany karikagyűrű pár »

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Sziasztok! Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal! Böngésszetek jókedvvel, kommentáljatok, osszátok meg ha érdekeset találtok. Szép napot!

Arany ékszerek 2024