Cikkek a(z) Karkötő és Arany ékszerek kategóriából

Arany karkötő szíve választottjának. Számtalan forma és kidolgozás kapható a boltokban. Sok helyen a különböző arany típusokat is láthatjuk egy arany karkötőbe ötvözve. Előszeretettel használják például a sárga és a fehér arany kombinációkat, mely valóban egy kis extrát ad a csuklóra való ékszernek. Vegyen láncot vagy karperecet, egy a lényeg a választott személyisége legyen benne!

Csavart arany karkötő

Csavart arany karkötő

Egy formás csuklót semmi nem tud jobban kihangsúlyozni, mint egy csavart arany karkötő. Legyen az akár sárga, akár fehér arany. A csavart minta nagyon változatos lehet. Csavart arany karkötő vásárlásakor néhány dologra érdemes odafigyelni. Csavart minta esetén a legfontosabb, hogy alaposan figyeljük meg, hogy a kapocsnál stabilan álljon a lánc,… Tovább: Csavart arany karkötő »

Arany karkötő női kivitelezésben

Arany karkötő női kivitelezésben

Az arany karkötő női kivitelezésben örök klasszikus. Még az ókori görögök is hordtak karkötőt olyan általános mintákkal, mint a geometriai alakzatok. A mai kor divathullámai szerint is divatosak a széles karkötők, legyen rajta akár vésve a minta, vagy épp kövekkel kirakva. Mindig jó választás az arany karkötő női modellben éppúgy,… Tovább: Arany karkötő női kivitelezésben »

Baba karkötő arany motívumokkal

Baba karkötő arany motívumokkal

Mikor felkérnek minket keresztszülőnek, az első gondolatunk az, hogy mit is adjunk ajándékba a kisbabának. Sok dolog közül válogathatunk: vehetünk a picinek ruhaneműt, játékot vagy épp baba karkötőt arany díszítéssel. A baba karkötő arany motívumokkal jó ajándék lehet. Az egész karkötő is lehet akár aranyból. Jó választás lehet egy olyan… Tovább: Baba karkötő arany motívumokkal »

Arany karkötő

Arany karkötő

Az arany ékszerek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, főleg a hölgyek között volt igazán közkedvelt. A nemesfémekből készült ékszerek közül az arany karkötő is igazán egyedi tud lenni. Ma már rengeteg olyan lehetőség közül választhatunk a karkötők terén is, amellyel stílusunkat, egyéniségünket hangsúlyozhatjuk ki. Az arany karkötők az egészen finom,… Tovább: Arany karkötő »

Arany karkötő férfi

Arany karkötő férfi

Az arany karkötő férfi modelljei közül is számtalan modell létezik. Vannak klasszikusabb darabok és olyanok is melyek valóban csak az extravagáns pasikon mutatnak jól. Rengeteg ékszerbolt azonban felismerte azt, hogy a férfiak is épp annyira kedvelik az arany karkötőket és egyéb ékszereket mint a nők. Ahogy bemegyünk egy ékszerboltba és… Tovább: Arany karkötő férfi »

Arany karkötő olcsón

Arany karkötő olcsón

Amikor arany karkötő olcsón kerül árusításra első dolga az embernek, hogy elgondolkodjon azon, vajon miért is lehet ez. Az ok azonban egyszerű. Mint mindenhol, az ékszerész világban is léteznek elfekvő darabok és olyanok is amik már kifutó modellek. Nézzük csak mi vezethet ahhoz, hogy egy arany karkötő olcsón is megkapható… Tovább: Arany karkötő olcsón »

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal!

Sziasztok! Elindult az ezüst, drágakő, arany ékszer bemutató oldal! Böngésszetek jókedvvel, kommentáljatok, osszátok meg ha érdekeset találtok. Szép napot!

Arany ékszerek 2024