0

A mágneses fülbevaló hatása

A mágnest mint jótékony segítőt egyre többen ismerik és használják. A mágneses fülbevaló hatása is nagyon erős az emberi szervezetre. A mágnesnek köszönhetően a fülbevaló viselésével leginkább a fájdalom csökkenthető. Ezért van az, hogy erős vagy visszatérő fejfájás esetén sok természetgyógyász ajánlja, hogy a páciens viseljen mágneses fülbevalót.

A mágneses fülbevaló hatása bár szemmel nem látható, mégis érezhető. Rendszeres viselésével a vérkeringés felgyorsul, s ezáltal az oxigénben gazdag friss vér gyorsabban jut el az agyba és a szívbe, így támogatva ezek működését. Sok kutatás bizonyítja, hogy a fülbevaló viselésének hatására a szervezet vitamin- és ásványi anyag felszívódása is fokozódik, ami szintén nagyon fontos a szervezet egészséges működéséhez.

Mágneses fülbevaló hatása

Mágneses fülbevaló hatása

A mágneses fülbevaló hatására az alvászavarok is enyhíthetők, sőt esetenként teljesen meg is szüntethetők, ugyanakkor a különböző légúti megbetegedések, például az asztma is enyhíthető. Azoknak is ajánlott a viselése, akik különböző allergiákban szenvednek, hisz a legtöbb esetben ezek is enyhülnek.

Jó hír az is, hogy a mágneses fülbevaló hatására a görcsös fejfájás is megszüntethető. Sok esetben az is elegendő, hogy a fájdalom kezdetekor tegyük be a fülbevalót, majd ahogy szűnik a fájdalom, ki is lehet venni az ékszert.

  
Iktatva: Mágneses, Mágneses fülbevaló Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024