0

A törtarany ékszer is kiváló ajándék lehet

Ajándékba arany ékszert sokan szeretnének vásárolni, de amikor az ékszerészetben szembesülnek az árakkal, másképp látják a dolgokat. A törtarany ékszer lehet ilyen esetben a megoldás, hisz sok esetben az új ékszerek töredékéért kaphatjuk meg még a legszebb darabokat is, ugyanakkor nagyon egyedi darabokat is beszerezhetünk elérhető áron.

A törtarany ékszer, nevével ellentétben nem törött, hanem egyszerűen azt jelenti, hogy használt. Ilyen ékszereket leginkább a zálogházakban találhatunk, de most már egyre több ékszerészet is kínál törtarany ékszereket. Ékszerészetekben azért található kevesebb belőlük, mert a legtöbb esetben ezeket a darabokat beolvasztják, majd divatos, új darabokat készítenek belőlük.

Törtarany ékszer

Törtarany ékszer

A zálogházakban kapható ékszerek mind zálogból visszamaradt ékszerek. Biztosak lehetünk benne, hogy ezek minőségi aranyból készültek, hisz ha ez nem így lenne, akkor be sem vennék az ékszereket. A törtarany ékszer a zálogházak másik vonzereje, hisz jóval alacsonyabb áron lehet náluk nagyon szép darabokat találni, köszönhetően annak, hogy zálogban maradt ékszereket árusítanak.

A törtarany ékszer ajándéknak is kiváló lehet akár ballagásra, akár születésnapra, de házassági évfordulóra is válogathatunk a kínálatból. Előnye nem csak az árában rejlik, hanem abban is, hogy egyedi darabokat is kínálnak. Ha szerencsések vagyunk, akkor antik darabokhoz is nagyon jó áron juthatunk hozzá. Ebben az esetben nem igazán kereshetünk meghatározott formát, inkább abból választhatunk, ami a készleten van.

  
Iktatva: Törtarany Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024