0

Antik arany fülbevaló

Az antik tárgyak, ékszerek fontos jelentéssel bírnak a modern világban. Ezek segítségével betekinthetünk a régmúlt divatjába, trendjeibe. Általában az arany fülbevalókat a nők részesítik előnyben, viszont a férfiak is szívesen viselik, kisebb formában. Az antik arany fülbevalók viselője kifinomult, letisztult ízlést sugall.

Elég sok fajtája fellelhető az antik arany fülbevalóknak, az egészen kicsitől a nagyobb, pompásabb darabokig. De ezeken kívül rengeteg más formát is találhatunk, ízlésünknek megfelelően. Vannak olyan fülbevalók, amelyek gyöngyökkel vannak kirakva, míg akad olyan is, amelyeket értékesebb gyémántok vagy más drágakövek díszítenek. Az áruk is ennek függvényében változik. Ha már az árakról beszélünk, meg kell említenünk, hogy van fehér illetve hagyományos arany, amely az ár tekintetében magasabb, mint az előző, illetve számít, hogy hány karátos és mekkora a súlya. Az antik arany fülbevalók értékét növelheti régiségük is, és néhány esetben az is számít, hogy ki volt az előző tulajdonosa.

Antik arany fülbevaló

Antik arany fülbevaló

Antik arany fülbevalókat fellelhetünk ékszerüzletben vagy régiségkereskedőknél. Sok családban előfordul, hogy ha leánygyermek születik, örökli nagymamája fülbevalóját, ami akár generációkon keresztül is tovább mehet. Így idővel egy antik ékszerről beszélhetünk. Ilyenkor szorul háttérbe annak tárgyi értéke, inkább számít a szellemi, lelki értéke.

Egy antik arany fülbevalót lehet különböző ruhakölteményekhez is társítani, és viselhető bármilyen elegáns eseményen is. Egyébként az ilyen fülbevalóknak nagy előnyük, hogy szinte bármivel felvehetjük.

  
Iktatva: Fülbevaló Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024