1

Arany árak

Az arany árak nagyon fontosak a nemzetközi piacon, márt csak azért is mert ez a nemesfém nem is olyan rég még nagyon kedvet fizetőeszköz volt. Aki tehette felesleges vagyonát az aranyba fektette, így az arany árak akárcsak a deviza árfolyam mindig változtak.

Az is elmondható erről a nemesfémről, hogy nagyon magas a likviditása, azaz gyorsan megforgatható és keresett a felvásárlók körében. Azonban nem szabad összekeverni az arany árak változását mozgató gazdasági erőket a azokkal amelyek az ingatlant, részvényeket és egyéb más pénzügyi eszközöket irányítják. Az arany akár a gazdasági és politikai bizonytalanság elől is megfelelő menedéket nyújthat a befektetők pénze számára. Ráadásul sokkal biztosabb az is, hogy az ével során megtakarított vagyont egy olyan dologba tuja valaki fektetni ami viszonylag stabilan tartja árfolyamát és nem jelent akkora kockázatot mint például az értékpapír piac.

Természetesen az arany árak is változnak, van, hogy rekord magasságokat dönt és van, hogy mélyebbre esik az árfolyam, de aki már rég benn van ebben az üzletben, annak nincs félnivalója, mert tudja, mikor kell vásárolni és ugyan így eladni.

Ha aranyba szeretne valaki fektetni, könnyen meg is teheti, mert számos cég foglakozik ezzel a fémmel. Különböző programokat, lehetőségeket kínálnak, amik alapján jelentős haszonra is szer tehető, mivel az arany árak évről évre inkább nőnek, mint csökkennek.

  
Iktatva: Árak Címkék: , ,

Egy hozzászólás "Arany árak"

  1. gyula nagy szerint:

    Tisztelt holgyem/uram.kanadaban elek es tervezem hogy haza latogatok es szeretnek aranyat vinni eladasra (kb 1-1.5 uncia).Mivel aranybanyaszattal foglalkozok szeretnem tudni van-e onoknel kereslet igazi yukoni aranyrogokre
    Kerem irjanak hogy erdekil-e onoket
    Tisztelettel gyula

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024