0

Arany óra

Az arany óra nem tartozik a legolcsóbbak közé, de aki beleszeret egybe, az nem tud szabadulni a gondolattól, hogy neki is kell egy. Addig hajtja vére, mígnem megvesz egy különös darabot. Szerencsésnek is mondhatjuk magunkat ebből a szempontból, mert ma már egyre több helyen lehet megkapni az arany óra valamelyik változatát.

Minden ember vágya az, hogy szép ékszerei és időmérő eszköze legyen. Ennek egy szimbolikus jelentése is van. Nem csak öltöztet, de sokat mond a viselőjéről is. Vannak, akik egy bizonyos márkához, vagy fazonhoz ragaszkodnak.

Az arany óra viszont egy egyedi dolgot hordoz magában. Itt nem is biztos, hogy magát az óraszerkezetet kell megfizetni, hanem azt a nemesfém mennyiséget, amit egy ilyen szerkezetbe raknak. Sokszor nem is sejti az ember mekkora értéket visel a csuklóján. Ebben az órában nem a hozzáadott érték emeli a fényt, hanem maga az, amiből készült.

Az arany óra lényege az, hogy az értéke mellett egy egyszerű eleganciát képviseljen. Legyen női vagy férfi modell az arany óra mindig is örökös divat lesz. Mindenki szívesen viseli, a fiataloktól egészen az idősebb korosztályig. Sokszor megfigyelhető az is ezeknél a típusoknál, hogy anyáról leányra száll. Így lesz egy egyszerű időmérőből családi hagyaték és gyönyörű egyedi emlék.

  
Iktatva: Óra Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024