0

Arany fülbevaló tisztítása

Az arany ékszer mindenki számára érték, mindenki próbál vigyázni rá, mégis megtörténik, hogy összekoszolódik. Elég csupán az, ha némi szappan- és/vagy samponmaradvány beleragad az ékszerbe. Az ilyesmit tiszta vízzel nehéz eltávolítani. Az arany fülbevaló tisztítása nem nagy dolog, otthon is hamar elvégezhetjük.

Ha az arany fülbevaló tisztítása a cél, akkor nagyon fontos, hogy mindig nagyon puha anyaggal érjünk az ékszerhez. A legjobb választás egy puha sörtéjű fogkefe, mert ezzel még az apró szennyeződéseket is el tudjuk távolítani. A súrolóport hagyjuk a helyén, de a mosogatószer szóba jöhet. Ékszerészek ajánlják, hogy amennyiben a fülbevaló az aranyon kívül nem tartalmaz más anyagot, akkor mosogatószeres vízben ki is lehet főzni.

Arany fülbevaló tisztítása

Arany fülbevaló tisztítása

Az arany fülbevaló tisztítása megoldható még szappanos főzettel is: vízben oldjunk fel szappant, tegyük fel főni, de vigyázzunk, mert pillanatok alatt kifut. A színaranyból készült fülbevalót rakjuk bele, majd pár perc után tiszta is a kedvencünk. Vízzel átöblítjük, és már lehet is hordani. Ha nem akarunk ilyesmivel bíbelődni, akkor marad a régi fogkrémes módszer, mely szintén jó megoldás lehet.

 Ha nem vagyunk biztosak az arany fülbevaló tisztítása szempontjából, akkor bízzuk az értékünket egy ékszerészre. Ő nem csak megtisztítja a fülbevalót, hanem vissza tudja adni az esetleg megkopott csillogását is.

  
Iktatva: Fülbevaló Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024