0

Arany gyűrű árak

Az arany gyűrű árak nagyon széles skálán mozoghatnak. Ez számtalan tényezőtől függhet, mint például a felhasznált anyag mennyisége és minősége.

Az arany gyűrű mint minden más ebből a nemesfémből készült ékszer különböző karátos lehet. A legolcsóbbak közé tartoznak azok, melyek nem is igazán aranyból készültek, hanem csak futtatottak vele. Ez azt jelenti, hogy csak a legfelső réteg bevonó anyaga arany. Aztán a következő árkategória a 14 karátos, mely már valóban a nemesfémből van, de tisztasága a legrosszabb. Ezután következik a 18 és a 24 karátos arany gyűrű, mely ára már figyelemre méltó.

Egy arany gyűrű megvásárlása azonban nem csak attól függ mennyire nemes is az alapanyag. A meghatározott vételár számos egyéb más tényezőtől is függ. Ez lehet az ékszer súlya mely szintén a pille könnyűségtől a valóban vastag és tömör modellekig választható. Az árak közti különbség ilyenkor is mérvadó lehet. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy az arany egy puha fém és a vékony arany gyűrű könnyen deformálódik, sérül.

Végül, de nem utolsó sorban az arany gyűrű árát az is befolyásolja, hogy mennyire egyedi, milyen követ tartalmaz vagy melyik híres ékszerészet terméke. Tehát a nevet is meg kell fizetni.  Ahhoz azonban, hogy egy különleges arany gyűrű legyen az ujjunkon az is elegedő, ha egy jó ötvöst választunk.

  
Iktatva: Gyűrű Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024