0

Arany karikagyűrű

Az ékszerek és köztük az arany karikagyűrű különösen nagy jelentőséget kaphat, ha a szituáció úgy hozza. Vannak olyan darabok, melyeket egyszerű alkalomra vásárolnak, de a kimondott arany karikagyűrű bizony sokszor egy életre szóló köteléket jelent két ember között.

Ez a fajtája az arany gyűrűnek bizony két ember szerelmét pecsételi meg, méghozzá nem is akármilyen módon. A hagyományos arany karikagyűrű sárga aranyból készül és mindenféle mintától, kövektől menetes. A menyasszony és a vőlegény is ugyan azt a formát viseli. A modern világban azonban rengeteg változat került piacra az arany karikagyűrűk terén is.

Vannak olyanok melyek fehér vagy vörös aranyból készülnek vagy esetleg ezek kombinációjából. Az sem ritka, hogy a forma azonos a férfi és a női modellnél, de a hölgyek karikáját egy vagy több kő díszíti. Ez a kő legtöbbször gyémánt vagy zafír. A modern arany karikagyűrű azonban nem csak anyagában és díszítésében tér el a hagyományostól, hanem formájában is.

Találunk háromszög formát vagy négyzetet is. Ez az irány viszont tényleg csak az extrémitást kedvelők körében hódít igazán. És végül, de nem utolsó sorban az egyedileg késztetett arany karika gyűrű, ami nem biztos, hogy egy kívülálló számára különlegesnek tűnik, de annak a párnak az akik épp ezt szerették volna szerelmük és összetartozásuk jeleként viselni!

  
Iktatva: Karikagyűrű Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024