0

Arany karkötő férfi

Az arany karkötő férfi modelljei közül is számtalan modell létezik. Vannak klasszikusabb darabok és olyanok is melyek valóban csak az extravagáns pasikon mutatnak jól. Rengeteg ékszerbolt azonban felismerte azt, hogy a férfiak is épp annyira kedvelik az arany karkötőket és egyéb ékszereket mint a nők.

Ahogy bemegyünk egy ékszerboltba és érdeklődünk az arany karkötő férfi típusa után, akkor már nem okozunk meglepetést egyetlen eladónak sem. Nem is kell menni egy boltig. Nézzünk csak körül az internetes webshopokban. Már külön kategóriája vannak sorolva a kimondottan erősebbik nem számára készített darabok.

Természetesen az uniszex arany karkötő férfi számára is egész nyugodtan viselhető. Sőt, ebben az a jó, hogy egy pár akár egyforma ékszert is viselhet. Ezeknél a modelleknél is természetesen léteznek fehér-vörös és sárga aramy változatok is.

Egy kimondottan férfiak számára kínált darab azonban nagyban eltér a női változatoktól. Általában sokkal vastagabb és egyszerűbb mintájú, ráadásul valamivel drágább is. Ezekben az karkötőkben általában nincs semmilyen kő, vagy gyöngy sem. Maximum annyit szoktak az ötvösök megengedni egy arany karkötő férfi modellnél, hogy nem egy, hanem több aranyat kombinálnak egymással. Ez mégis valami kis extrát jelent, de nem teszi túl nősessé az ékszert. Egyedi kívánságokkal pedig keressünk meg egy jó szakembert!

  
Iktatva: Karkötő Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024