0

Arany karkötő

Az arany ékszerek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, főleg a hölgyek között volt igazán közkedvelt. A nemesfémekből készült ékszerek közül az arany karkötő is igazán egyedi tud lenni. Ma már rengeteg olyan lehetőség közül választhatunk a karkötők terén is, amellyel stílusunkat, egyéniségünket hangsúlyozhatjuk ki.

Az arany karkötők az egészen finom, vékony, láncszerűtől a már-már férfiasan vastag darabokig, mindegyik fajtája divatos. Csupán a stílusunkhoz illőt kell megtalálnunk. Ha abba a gödörbe esünk, hogy a már kész darabok között nem tudunk választani, akkor nyugodtan engedjük szabadjára a fantáziánkat. Bátran keverhetjük a fehér- és sárga aranyat, hisz igazán kitűnő összhatást kapunk e kettő párosításából.

Arany karkötő

Arany karkötő

 Az arany karkötő nem csupán a nők kiváltsága, hisz a férfiak kezén is kitűnően állhat. Ők inkább a vastagabb, rusztikusabb darabok között válogassanak. A számukra jó választás inkább a merev karkötő vagy a nagy szemekből összeálló, ami a sportos kategóriát képviseli.

 Arany karkötő vásárlása esetén mindig figyeljünk arra, hogy a kapocs jól zárjon, hisz senki nem szeretné elhagyni. Ajándéknak is jó ötlet, hisz nagyon sokféle modell közül válogathatunk. Legyen a megajándékozott egészen fiatal vagy épp az idősebb korosztály képviselője, biztosak lehetünk benne, hogy találunk számára megfelelőt, csupán a fantáziánk és a pénztárcánk szabhat határt.

  
Iktatva: Karkötő Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024