0

Arany karláncok

Egy arany karlánc feldobhat bármilyen összeállítást. Arany karláncok közt ma már találunk nagyon szép, különleges darabokat is. Sőt, bármikor találunk olyat, amely nem csak a stílusunkat emeli ki, de azonnal odavonzza az irigy tekinteteket. Manapság nagyon népszerűek az ázsiai típusú ékszerek. Találunk ilyen stílusú arany karláncokat is, így mi is követhetjük a divatot.

Egyiptomban már több mint ezer évvel ezelőtt viseltek arany karláncokat, mely ékszerek nagyon különlegesek voltak. A napjainkban készített másolatok is nagyon hangulatosak. Jellemző rájuk, hogy nagyon szélesek, de hordhatóak, nagyon kényelmesek ugyanakkor nagyon szépek is.

Arany karláncok

Arany karláncok

Arany karláncok közt találunk hagyományost, egyszerűt is. Ez kiváló bármilyen alkalomra, bármilyen ruhaösszeállításhoz passzol, hisz egyszerűsége miatt nem kell semmihez igazítani. Karláncokat ajándékba is adhatunk. Találunk elérhető áron ilyen ékszert, és biztosan értékelni fogják, hisz nagyon szép, és egy olyan ajándék, amely egy egész életen keresztül épségben megmarad.

Arany karláncokat viselhetnek nők és férfiak egyaránt. Természetesen különböznek egymástól a darabok, de a férfiak is találhatnak számukra megfelelőt. Készítenek ma már vastagabb órához hasonlatos arany karláncokat is, melyek nagyon elegánsak és bármikor hordhatók. Fontos, hogy időnként tisztítsuk, főleg ha nem használjuk túl gyakran. Ezt egy kis sós vízzel, esetleg akkumulátorsavval vagy mosogatószeres vízzel is megoldhatjuk.

  
Iktatva: Aranylánc Címkék: , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024