0

Arany medál betű

Ha ajándékot szeretnénk vásárolni és valami egyedi dolgot is belevennének akkor az arany medál betű nagyon jó választásnak tűnhet. Ilyenkor azonban dilemmába is eshetünk. Hogy miért? Mert vannak olyanok, akik a keresztnevüket viselik a nyakukon, de vannak, akik a becenevüket.

Ahhoz, hogy a megajándékozott arra gondoljon, aki adta neki az arany medál betű ékszert ahhoz azt kell megvásárolni ahogy mi hívjuk az illatőt. A választék nagyon nagy, így szinte mindenki tud majd dönteni annak tükrében milyen az a stílus, amit a meglepni szándékozott hord.

Nagy segítség lehet az arany medál betű kiválasztásnál az, ha megnézzük, milyen nyakláncot hord a hölgy vagy úr. Nézhetünk ékszerboltban már előre elkészített darabokat, vagy betérve egy ötvöshöz, elképzeléseinket elmondva, akár teljesen egyedi arany medál betű is készítethető. Ebben az esetben meghatározhatjuk a medál súlyát, anyagát és díszítését is. Egy arany medál betű nem csak szimplán az ABC egy darabja lehet. A formát és a vonalakat lehet könnyedén kombinálni és így belevinni valamilyen pluszt az ékszerbe.

Vannak olyan darabok is, amikben drágakövek, vagy épp gyöngy kap helyet. Ezek azonban inkább a női nyakban mutat jól. Ha férfi az illető, akkor inkán az arany medál betű legyen minél egyszerűbb, kifinomultabb. Arra is figyelni kell, hogy ne essünk abba a hibába, hogy a nekünk tetsző ékszert vegyük meg, hanem annak a stílusát tartsunk szem előtt, hanem akinek szánjuk majd az arany medál betű valamelyikét.

  
Iktatva: Medál Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024