0

Arany medál férfiaknak

Az arany ékszerek viselése nem csak a nők kiváltságos joga. Sok férfi is szereti a különböző nyakláncokat, karkötőket. Az arany medál férfiaknak is kitűnő választás lehet, hisz egy jól megtervezett medál nem hivalkodó, hanem a férfi személyiségéhez illő, sok esetben pedig komoly jelentéstartalommal is bírhat.

Az arany medálok férfiaknak általában egyszerűbb mintával készülnek, mint a női változatok. Sok férfi szeret medált viselni a nyakláncokon, de az esetek nagy többségében valami nagyobb darabot, mint a nők. Közkedvelt forma lehet egy focicsapat logója, vagy egy autó logó. A medál formájából nem érdemes semmit következtetni, hisz az is megtörténhet, hogy egyszerűen csak megtetszett neki a forma.

Arany medál férfiaknak

Arany medál férfiaknak

A férfiak körében kedvelt és visszatérő motívum még a béke jele is. Az arany medál férfiaknak ajándékként is tökéletes lehet, amennyiben a kiválasztott már hord nyakláncot. A medál kiválasztásánál néhány szempontot figyelembe kell vennünk annak érdekében, hogy a személyiségéhez legjobban passzoló darabot találjuk meg: sportos vagy elegáns az illető, az egyszerűbb vagy a divatosabb stílust kedveli stb.

Az arany medál férfiaknak készült változatát a legtöbb ékszerészet polcain megtalálhatjuk, de egy jó szakember most már szinte bármit képes elkészíteni a vásárló igénye szerint is. Amennyiben nem tetszenek a kész formák, nyugodtan tervezzünk mi magunk egyet, vagy az ékszerkészítő mesterrel közösen találjunk ki valamilyen egyedi formát.

  
Iktatva: Medál Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024