1

Arany medál gravírozás

Az arany medál gravírozás fénykorát éli. De mit is jelent a gravírozás szó? Ez egy francia kifejezés, amely rajzot vagy vésetet jelent különböző anyagokban. A medáloknál és karikagyűrűknél előszeretettel alkalmazzák ezt az eljárást annak érdekében, hogy egy megszokott darab egyedi legyen. Az arany medál gravírozás általában akkor szokott megtörténni, ha valamilyen különleges alkalomra szánunk egy ékszert. Ez lehet egy jeles születésnap vagy épp valamilyen más neves esemény, ami fontos annak az embernek, aki kapja majd ezt a különleges ajándékot.

A tűvel készített arany medál gravírozás jóval markánsabb és mélyebb vonalakat húz, mit az egyéb más megoldás. Ez a fajta technika nem csak egy szép betű vagy évszám megrajzolására alkalmas, hanem az adott darab aprólékos és kidolgozott díszítésére is. Az sem lehetetlen, hogy egy merész gondolat alapján egy kis extrával még különlegesebbé tesszük a medált.

Általában maga az arany medálgravírozás számítógép vezérelt és ezért dolgozik tökéletes pontossággal. Rengeteg forma és alak áll rendelkezésre így szinte minden megvalósítható, amit a megrendelő kíván.

Tegyünk egy megszokott ékszert annyira különlegessé amennyire lehet. Egy olyan ember, aki különleges számunkra megérdemel egy saját ékszert, amit hordva ö maga is egyedivé érezheti magát. Egy szimpla nyaklánc feldobásának legjobb módja az arany medál gravírozás, mellyel szépen díszíthetjük azt.

  
Iktatva: Medál Címkék: , ,

Egy hozzászólás "Arany medál gravírozás"

 1. Pelles Réka szerint:

  Tisztelt Kapcsolattartó!

  Érdeklődni szeretnék, hogy gravírozható arany karika medáljuk van-e, valamint karácsonyig elkészülhet még? Illetve milyen árban van és mekkora?

  Válaszát előre is köszönöm!

  Üdvözlettel,
  Pelles Réka

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024