0

Arany medálok pároknak

A szerelem érzésével szinte összekapcsolható, hogy a szerelmes pár a világ előtt is tudatni szeretné, hogy ők összetartoznak. Ezt az ékszerészek is kihasználják, hiszen arany medálokat pároknak is készítenek. Ilyen esetben fontos, hogy valamilyen módon összekapcsolódjon a két medál, például egy-egy fél szív alkot egy egészet.

Az arany medálok pároknak készült változatai között legtöbbször az olyan modelleket találhatjuk, melyek a szerelem szimbólumai, vagy valamilyen okból kapcsolódnak a szerelmükhöz, esetleg jellemzi azt. Azok a darabok is nagyon népszerűek a párok körében, amelybe fényképet lehet helyezni. Ebben az esetben a szeretett személy fotója mindig vele lehet.

Arany medálok pároknak

Arany medálok pároknak

Kapható már olyan modell is, amely két gyűrűt formáz, de középen kettévehető. Az ékszerészek szerint ezeket leginkább azok a párok választják, akik még nem döntötték el biztosra, hogy szeretnének-e összeházasodni, de már szükségük van valamilyen „biztos” kapocsra. Az arany gyűrű formájú medálok a pároknál ebben az esetben akár az eljegyzési gyűrűt is képviselhetik.

Az arany medálok pároknak való elkészítése nagy szakértelmet igényel, hisz a legtöbb esetben olyannak kell lenniük, hogy a két darab összeilleszthető legyen, mivel így nyújtja igazán az összetartozás érzését. A párok körében ez egy nagyon közkedvelt ajándék, mivel véleményük szerint ezzel nem csak maguknak, hanem mindenkinek megmutathatják, hogy ők összetartoznak.

  
Iktatva: Medál Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024