0

Arany medálok

Ha ékszerről van szó, mindig az arany áll az első helyen, hiszen ez egy nemesfémből készül, és elég értékes. Ha már van egy szép arany láncunk, akkor feldobhatjuk azt különböző arany medálokkal, amelyek stílusonként és színárnyalatonként változhatnak, az öltözékünkhöz igazodva.

Manapság rengeteg típusú, színű, formájú és méretű arany medál fellelhető a boltokban. Különböző kövekkel, gyöngyökkel díszített, festett, gravírozott, fényes, matt, szöveggel ellátott, neves és rengeteg formájú, például: szív-, cipő-, kulcs-, virág- vagy állatformájú modell megtalálható a piacon.

Arany medálok

Arany medálok

Ha egyedit szeretnénk, választhatunk kézzel készítettet is, ezekből is rengeteg fajta elkészíttethető. Ha ajándékba készülünk vinni valamit egy olyan személynek, aki nem áll hozzánk túl közel, és esetleg az ízlését sem igazán ismerjük, akkor egy arany medállal nem nyúlhatunk mellé. De viszont hozzánk közel álló személynek is remek megoldás arany medált ajándékozni, hiszen ez egy örök érték és emlék a részünkről. Az illető valahányszor ránéz, mindig eszébe jutunk róla.

Ha férfi ajándékozottról van szó, akkor is remek választás egy arany medál, hiszen a férfiaknak roppant nehéz vásárolni, de ezt az ajándékot még ők is előszeretettel használják, hogy kiegészítsék öltözéküket és macsósabbak legyenek. Egyszóval bárkinek, akinek nem tudjuk kapásból, hogy mit ajándékozzunk, bátran próbáljuk bevetni, mert a siker garantált.

  
Iktatva: Medál Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024