Hírek ékszer és Arany ékszerek témában

Törtarany vásárlás

Törtarany vásárlás

A törtarany vásárlás egy igen elterjedt formája az arany ékszervásárlásnak, mivel olcsóbban hozzá lehet jutni a törtaranyhoz, mint egy normál arany ékszerhez. Jutányosabb ára mellett azt kell még tudni a törtaranyról, hogy gyakran ugyanolyan jó minőségű, mint más arany ékszerek. A törtarany vásárlás azért olcsóbb, mert az arany ékszert nem… Tovább: Törtarany vásárlás »

Törtarany olcsón

Törtarany olcsón

Bár az aranyból készült ékszerek nem tartoznak az olcsó ékszerek kategóriájába, mégis nagyon sok helyen igen olcsón hozzájuk tudunk jutni. Törtarany olcsón kapható a legtöbb zálogházban vagy ékszerüzletben, ráadásul ugyanolyan minőségben, mint egyéb helyeken, ahol duplája annyiért vásárolhatjuk meg az ékszereket. Tehát, ha törtaranyat szeretne olcsón vásárolni, akkor tudja, hogy… Tovább: Törtarany olcsón »

A törtarany ékszer is kiváló ajándék lehet

A törtarany ékszer is kiváló ajándék lehet

Ajándékba arany ékszert sokan szeretnének vásárolni, de amikor az ékszerészetben szembesülnek az árakkal, másképp látják a dolgokat. A törtarany ékszer lehet ilyen esetben a megoldás, hisz sok esetben az új ékszerek töredékéért kaphatjuk meg még a legszebb darabokat is, ugyanakkor nagyon egyedi darabokat is beszerezhetünk elérhető áron. A törtarany ékszer,… Tovább: A törtarany ékszer is kiváló ajándék lehet »

Mit mutat a törtarany kalkulátor?

Mit mutat a törtarany kalkulátor?

Ha van egy nagyon szép gyűrűnk, de már nem szeretnénk viselni, akkor két lehetőség közül választhatunk. Az első, hogy készítettünk belőle egy új ékszert, a másik pedig, hogy törtaranyként eladjuk. A törtarany kalkulátor e második megoldásnál lehet nagy segítségünkre. Az interneten található törtarany kalkulátor segít abban, hogy kiszámítsuk, hol kaphatnánk… Tovább: Mit mutat a törtarany kalkulátor? »

Kedvelt ékszer az ezüst bokalánc

Kedvelt ékszer az ezüst bokalánc

Főleg a fiatal hölgyek körében egyre kedveltebb a bokát vagy lábujjat díszítő ékszer. Ezek közül is talán amit a legtöbben viselnek, az az ezüst bokalánc. Most már szinte minden ékszerboltban kapható, hisz a sikere töretlen volt az elmúlt évek során. Több mintázattal kapható, sőt vannak olyanok is, melyeken apró kő… Tovább: Kedvelt ékszer az ezüst bokalánc »

Antik arany gyűrű

Antik arany gyűrű

Az antik arany gyűrűk nem sok eltérést mutatnak a mai, jól ismert formákkal szemben. Viszont az antik arany gyűrűknél megfigyelhető, hogy régen hangsúlyosabbak voltak a finomabb, egyszerűbb vagy letisztultabb formák az egyszerű népnél, míg a nemesek nagyobb gyűrűket választottak, akár gyöngyökkel vagy gyémántokkal kirakva azt. Bár nem mindenki engedheti meg… Tovább: Antik arany gyűrű »

Használt arany ékszer vásárlás

Használt arany ékszer vásárlás

Mindenki szereti a szép ékszereket, főleg az aranyból készülteket, de sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy újat vásároljon. Erre lehet jó megoldás a használt arany ékszer vásárlás. Nekünk tetsző darabokat jóval olcsóbban kaphatunk meg a használt ékszerkereskedésnél, mint az újak közt. Használt arany ékszer vásárlás esetén figyeljünk arra, hogy… Tovább: Használt arany ékszer vásárlás »

Gyerek arany fülbevaló

Gyerek arany fülbevaló

A nőies kislányok már rajonganak az ékszerekért. Épp ezért jó megoldás lehet, ha karácsonyra a fa alá gyerek arany fülbevaló kerül. Biztos sikert arathatunk olyan mintával, amit igazán kedvelnek a kislányok. Ilyenek például az állatformájú kis fülbevalók. Válogathatunk nyugodtan, mert most már nagyon sokfélét lehet kapni. A gyerek arany fülbevaló… Tovább: Gyerek arany fülbevaló »

Népszerű ékszerünk: az aranylánc

Népszerű ékszerünk: az aranylánc

A nők nagy kedvence mind a mai napig az aranylánc. Viselhetik bármilyen összeállítással, hiszen nem túl kihívó, de azért mégis vonzza a tekintetet. Rengetegféle közül választhatunk úgy a hossz, mint a kivitelezés formájában is. Hordhatjuk nappal, munkában, de egy hozzáillő fülbevalóval estére is kitűnő. A méltán népszerű kis fekete ruha… Tovább: Népszerű ékszerünk: az aranylánc »

Arany karkötő árak

Arany karkötő árak

Az egyik legértékesebb nemesfém az arany. Nagy népszerűségnek örvend, hisz a belőle készült ékszerek igazi, időtálló, mindig divatos darabok. Legyen az egy gyűrű, nyaklánc, fülbevaló, vagy épp egy divatos karkötő, biztosak lehetünk benne, hogy az idő múlásával sem veszt értékéből. Az arany karkötő árak nem tartoznak a legolcsóbb ékszerárak közé…. Tovább: Arany karkötő árak »

Page 1 of 3123
Arany ékszerek 2024