Hírek ékszerek és Arany ékszerek témában

Mágneses fülbevaló alap

Mágneses fülbevaló alap

A gyógyhatásáról ismert mágneses fülbevalót mi magunk is elkészíthetjük otthon, így nemcsak olcsóbb darabot kapunk, hanem abban is biztosak lehetünk, hogy egyedi ékszerünk lesz. A mágneses fülbevaló alap hobbiboltban vásárolható meg, de interneten keresztül is megrendelhető. Ár tekintetében e két lehetőség között nincs nagy különbség. A mágneses fülbevaló alap többféle… Tovább: Mágneses fülbevaló alap »

Törtarany vétel

Törtarany vétel

Most már nem csak a zálogházak foglalkoznak törtarannyal, hisz egyre több ékszerészet vesz be törtaranyat. Az ékszerészetek számára a törtarany vétel a legjobb lehetőség arra, hogy a szükséges alapanyagokat a javításhoz beszerezzék. Olcsóbban tudják megvásárolni, mint a piacon, így kevesebbe kerül az ékszer elkészítése is, hisz az alapanyag olcsóbb, így… Tovább: Törtarany vétel »

Ezüst medálok gyerekeknek

Ezüst medálok gyerekeknek

Nem csupán a felnőttek, de a gyerekek is kedvelik az apró ékszereket. Számukra is készítenek most már többfélét: nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, medálokat stb. Az ezüst medálok gyerekeknek készült változatai legtöbb esetben állatfigura formák, mivel a gyerekek körében ez az egyik legkedveltebb motívum, de megtalálhatóak még a hangszeres vagy a… Tovább: Ezüst medálok gyerekeknek »

Női ezüst medálok

Női ezüst medálok

Talán nincs olyan nő, aki ne szeretné a finom ékszereket, aki ne csábulna el egy ékszerbolt kirakata előtt. A női ezüst medál is egy olyan darab, mely a legtöbb nő ékszertartójában megtalálható. Szinte bármilyen formájú és méretű kivitelezésben kapható, legyen az virág, szívecske vagy épp valami állatforma. A nők és… Tovább: Női ezüst medálok »

Ezüst medál férfiaknak

Ezüst medál férfiaknak

Most már egyre elfogadottabb az emberek körében, hogy a férfiak is hordanak ékszereket. Nem kirívó, megfelelő öltözék mellé egyenesen szükségeltetik egy kiváló darab. Az ezüst medál férfiaknak is kifejezetten jól tud állni, amennyiben megfelelő hosszúságú láncra kerül, és ízléses, mégis férfias jellemvonásokat hordoz. Az ezüst medál férfiaknak nem sokban különbözik… Tovább: Ezüst medál férfiaknak »

A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos

A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos

Bár nem minden férfi szeret ékszereket viselni, mégis a férfi arany nyaklánc azon darabok közé tartozik, melyet az erősebb nem képviselői is szívesen viselnek. Férfi nyaklánc vásárlásánál érdemes arra odafigyelni, hogy a megvásárolni kívánt darab kellő vastagú legyen, hiszen egy vékonyabb lánc elég visszás hatást kelthet. A férfi arany nyakláncok… Tovább: A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos »

A női arany nyaklánc időtálló

A női arany nyaklánc időtálló

Az arany ékszerek minden ruhadarab tökéletes kiegészítői. Soha nem mennek ki divatból, bár tény, hogy néha kedveltebbek, máskor pedig inkább a háttérbe szorulnak. A női arany nyaklánc az időtálló, mindig divatos ékszerek egyike. A legjobb kiegészítők közé tartozik, hisz egy egyszerű póló-farmer kombinációt ugyanúgy kiegészít, mint egy estélyi ruhát. Női… Tovább: A női arany nyaklánc időtálló »

Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet

Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet

Az arany ékszerek palettáján egyre népszerűbb az antik arany nyaklánc. Ez nem meglepő, hisz egyre többen keresik az időtálló darabokat, melyek mindenkor divatosak. Bár ezek a darabok nem a legolcsóbbak, megéri rájuk fordítani bizonyos összeget, hisz sok esetben pár év múlva akár a dupláját is érheti egy-egy darab. Az antik… Tovább: Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet »

Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet

Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet

Legtöbb nő szereti az arany ékszereket, ezen belül az arany órákat is. Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet szinte minden alkalomra, hisz kivitelezésüknek köszönhetően mindenkinek jól állnak, és legtöbb esetben a megajándékozott is kedveli, és évekig őrzi, használja az ilyen darabokat. Az antik arany női karóra nemcsak ajándéknak… Tovább: Az antik arany női karóra tökéletes ajándék lehet »

Antik arany ékszer

Antik arany ékszer

Napjainkban kevés az az ember, akinek ne lenne valamilyen arany ékszere.  Az arany több száz éve a legmeghatározóbb ékszerkészítésre alkalmas anyag. Egy ilyen ékszer önmagában nem teljesen tömör arany, mivel ez a nemesfém elég hajlékony, ezért adagolnak hozzá megfelelő mennyiségű más nemesfémet. Így készítették még az antik arany ékszereket is…. Tovább: Antik arany ékszer »

Page 1 of 212
Arany ékszerek 2024