0

Aranylánc akció

Amint minden luxuscikk iránti kereslet megcsappant az utóbbi években, az aranyláncokra sincs akkora kereslet. Ezért gyakran szembesülhetünk az utcán sétálva akciókat feltüntető feliratokkal. Leggyakrabban a zálogházakban juthatunk hozzá jutányos áron szép aranyláncokhoz. Az aranylánc akciókat többnyire két okból alkalmazzák a zálogházak: vagy azért, mert kevés a bevételük, és rá vannak kényszerülve az alacsony forgalom miatt, vagy pedig új ügyfeleket szeretnének szerezni.

Aranylánc akciókra néha katalógusokban is felfigyelhetünk, itt leggyakrabban más ékszert is társítanak hozzá, és a kettőt egy csomagban kínálják alacsonyabb áron. Ha tehetjük, az ilyen leárazásokra mindenképp csapjunk le, hisz az aranynak mindig lesz értéke, sőt az infláció is kevésbé befolyásolja az arany értékét. Főként napjainkban az arany ára a fellegekben jár, és ha olcsón hozzájutunk egy aranylánchoz és tehetjük, mindenképp vásároljuk meg.

Aranylánc akció

Aranylánc akció

Az aranylánc akciók számunkra csak hasznosak lehetnek. Néhány ékszerüzlet a mohóság csapdájába esik, hisz túl sok tört aranyat és túl sok ékszert felvásárolnak, aztán majd nehezen tudnak hasznot kovácsolni belőlük a krízis miatt.

Aranylánc akciókat webáruházakban, ékszerüzletekben is találhatunk néha. Ha ilyen lehetőség adódik, és módunkban áll, nyugodtan őrizhetjük pénzünket aranyban, megéri a befektetés. Ezen kívül hozzájuthatunk nagyon szép darabokhoz, és például ha drágakövet is tartalmaz, még inkább megéri megvásárolni.

  
Iktatva: Aranylánc Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024