1

Aranylánc készítés

Ha valami igazán egyedi ajándékot szeretnénk valakinek, akkor az arany ékszer a legjobb választás. Válogathatunk fülbevaló, karkötő, gyűrű vagy épp aranylánc között. Az aranylánc készítés szakértelmet igényel, hisz az apró szemek tökéletes összekapcsolása nem kis fáradtságot igénylő munka.

 Az aranylánc készítés a legtöbb ékszerésznél választható opció, ha a készleten lévőkből nem tudnánk választani. Hosszúságtól és mintától függően akár hetekig is eltarthat egy finom megmunkálású lánc elkészítése. Válasszunk olyan ékszerészt, aki a fantáziánk által elképzelt mintát el tudja készíteni, mivel egy ilyen lánc nem egy pár napig tartó viselésről szól. A jól megválasztott, igényesen kivitelezett nyaklánc évekig lehet a kedvencünk. Egy tökéletes nyaklánc jó kiegészítője lehet egy alkalmi ruhának vagy épp kedvenc blúzunknak is.

Aranylánc készítés

Aranylánc készítés

Legyünk körültekintőek aranylánc készíttetés alkalmával, hogy biztosan azt kapjuk, amit szeretnénk. A fantáziánk szabhat határt nekünk. Legyen egyszerű vagy épp nagyon komplikált minta, ne féljünk kérni, hisz egy jó ékszerész biztos el tudja készíteni.

Az aranylánc készítés az ékszerészeknél általában megrendelésre készül. Nyugodtan variálhatjuk a sárga- és a fehér arany kombinációját, hogy egyedi darabot kaphassunk. Lehet nagyon vékony vagy épp vastag, az a fontos, hogy igazán minket jellemezzen, találjon a már kialakított stílusunkhoz. Nyugodtan ajándékba is adhatunk ilyen láncot, ha jól ismerjük a megajándékozottat.

  
Iktatva: Aranylánc Címkék: , , ,

Egy hozzászólás "Aranylánc készítés"

  1. Földvári István szerint:

    Tisztelt Ügyintéző!
    Külföldi partnerem kérésére keressem meg hogy eladásra kínáljak fel nagy mennyiségű arany (10,000 karatos), és drágaköveket. Most az lenne a kérdésem hogy érdekli-e az üzleti lehetőség? Ha igen akkor mindössze egy nevet, és egy email címet kérek, amit én elküldök a partneremnek és az üzletet önök tárgyalják.
    Üdvözlettel Földvári István

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024