0

Aranyláncok női modelljei

Az arany ékszerek mindig is a nőiesség jelképei voltak. A fülbevaló, a gyűrű vagy épp az aranyláncok női kiváltságok voltak nagyon sokáig. Nem régóta terjedt el a férfiak körében az ékszerek viselése.

Az aranyláncok női modelljei mindig a finomság, a báj jelképei. Lehetnek akár majdnem köldökig érők is, hisz nem csak a hosszúságtól függ az, hogy mennyire nőies. Sőt! A hosszú nyakláncok még nyújtják is az alakot. Egy egyszerű ruhát nagyon jól feldob egy hosszú nyaklánc. Vigyázzunk, mert nem mindenkinek áll jól az egész hosszú fajta, inkább próbálgassunk többet, hogy megtaláljuk a tökéleteset.

Aranyláncok női

Aranyláncok női

 Ha az aranyláncok női modelljei között válogatunk, érdemes néhány dologra odafigyelni. Tény, hogy a vékony, finom megmunkálású darabok az igazán nőiesek, legyünk óvatosak, mert ezek szakadnak a legkönnyebben. Fontoljuk meg, hogyha ajándékba adjuk, a megajándékozott mennyire él sportos életet. Futás vagy intenzív sportolás közben az ilyen darabok könnyen szakadnak.

 Attól, hogy egy lánc vastagabb, még tartozhat az aranyláncok női kategóriájába. Minden csak attól függ, hogy mivel viseljük, vagy épp milyen kiegészítőket használunk még. Ugyanúgy hosszúságban, mint mintában rengeteg választási lehetőségünk van. Ha mégsem találjuk meg a tökéleteset, akkor keressünk egy ékszerészt, aki elkészíti nekünk álmaink aranyláncát, amire majd igazán büszkék lehetünk.

  
Iktatva: Aranylánc Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024