0

Csavart arany karkötő

Egy formás csuklót semmi nem tud jobban kihangsúlyozni, mint egy csavart arany karkötő. Legyen az akár sárga, akár fehér arany. A csavart minta nagyon változatos lehet.

Csavart arany karkötő vásárlásakor néhány dologra érdemes odafigyelni. Csavart minta esetén a legfontosabb, hogy alaposan figyeljük meg, hogy a kapocsnál stabilan álljon a lánc, mert itt szakadhat el a legkönnyebben. Most már egyre gyakoribb, hogy két láncot csavarnak össze. Nagyon szép összhatást adhat ki, ha sárga aranyat fehérrel csavarnak össze. Ezek akár teljesen merevek is lehetnek, de szemekből összeállók is.

Csavart arany karkötő

Csavart arany karkötő

 Nagyon sok mintájú csavart arany karkötő kapható már az ékszerészeknél. Az egész finom, majdnem csipkeszerű karkötő igazán nőies. Ezek a modellek bármilyen stílussal nagyon jól kombinálhatóak. Egy egyszerű ruha stílusos kiegészítője lehet. A nemrég divatba jött merev karkötők az igazán elegáns kiegészítők csoportjába tartoznak. Ezekbe már kerülhetnek kristályok vagy akár még drágakövek is

A csavart arany karkötő stílusos, időtálló kiegészítő. Ajándékozhatjuk is bárkinek nyugodt szívvel, hisz rengeteg stílus közül választhatunk. Van sportosabb és van elegánsabb, lehet egészen finom, igazán vékony, és lehet már majdnem egy centis vastagságú. Válogassunk nyugodtan, vagy épp rendeljünk egyet fantáziánk szerint, hisz ma már majdnem mindent el tud készíteni egy jó ékszerész.

  
Iktatva: Karkötő Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024