0

Igazgyöngy

Milyen gyöngy szép különösen, ha az úgynevezett igazgyöngyök egyike. Ezeket az ékszer alapanyagokat nagyon nehéz és technikás eljárás során tudják megszerezni a japán gyöngyhalászok. Régen szabad merüléssel végezték ezt a veszélyes műveletet, de mára egyre kevesebben vállalják el ezt.

Az igazgyöngynek rengeteg formája, színe lehet. Talán az egyik legismertebb az makulátlan gömb alakú fehéres színű alak. Ezek a darabok viszonylag baráti áron kaphatók. Sok ékszer, különösen a fülbevalók, fél gyöngyből állnak, ezért vesztenek értékükből, így mindig érdemes figyelni erre. Egy igazgyöngy fülbevaló a klasszikus elegancia része. Egy igazi nőnek biztosan lapul valamilyen igazgyöngy dolog a dobozkájában.

Azt tartják, hogy ha valaki igazgyöngy fülbevalót visel, az megszépíti arcát és lágyítja arcának vonalait is. Nos, aki találkozott már olyan hölggyel, aki alkalom adtán viselt magán egy szép darabot, tesztelje mekkora a különbség, ha valami mást hord. Biztosan észre fogja venni, milyen bájos, finom érzetet kelt az igazgyöngy a fülbe.

Válasszon fehér, pink, vagy fekete igazgyöngyöt a lényeg az, hogy viselni is tudja azt. A tévhitekkel ellentétben ezeket az ékszereket nem csak alkalmakkor lehet viselni, hanem a hétköznapokon is. Vegye szettben vagy épp csak egyedülálló ajándékként, a sikere biztosan nagy lesz. Másrészről pedig a későbbi ajándékok is eldöntöttek legalább pár évre!

  
Iktatva: Gyöngy Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024