0

Miért jó ajándék az aranylánc babáknak?

Nagyon sok helyen hagyomány kisbabának aranyláncot ajándékba adni. Ez nagyon helyes kis ajándék, az ára viszont nem alacsony. Típustól függően változnak az árak. Nagyjából az aranyláncok 14 karátosak, de az árat az ékszer tömege, összetétele határozza meg. Vannak különleges darabok, ezek tartalmazhatnak drága- illetve féldrágaköveket, viszont az áruk az egekig ér.

Az aranylánc babáknak több szempontból is hasznos ajándék. Mi nem kell sokat gondolkodjunk azon, hogy mit vegyünk, a kisbabának marad egy szép emlék tőlünk, és a szülőnek is jelezzük ezáltal a gyereke iránt érzett szeretetünket.

Aranylánc babáknak

Aranylánc babáknak

Aranyláncokat babáknak nagyon sok webáruházban találunk szép számban. A nagy kínálat lehetőséget nyújt arra, hogy a legszebbet válasszuk ki. De rendelhetünk olyant is, amelyet mi magunk tervezünk meg. A házhoz szállítás minden cégnél eltérő időt vesz igénybe, de általában legkésőbb négy nap után megkapjuk a kis ékszert. Ennek a módszernek a hátránya az, hogy nem vagyunk jelen a kiválasztásnál, és a képen a retusálás miatt az ékszer is másként mutat.

Aranyláncokat kisbabáknak nagyon könnyen beszerezhetünk, viszont nem mindig marad ép sokáig az ajándékunk. A kisbaba, főként ha már elmúlt 6 hónapos, könnyen letépheti magáról, sőt sérülést is okozhat vele magának. Ha ajándékba kapja, célszerűbb félretenni, és csak akkor adni rá, amikor már tudja értékelni, és vigyáz rá.

  
Iktatva: Aranylánc Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024