0

Törtarany vásárlás

A törtarany vásárlás egy igen elterjedt formája az arany ékszervásárlásnak, mivel olcsóbban hozzá lehet jutni a törtaranyhoz, mint egy normál arany ékszerhez. Jutányosabb ára mellett azt kell még tudni a törtaranyról, hogy gyakran ugyanolyan jó minőségű, mint más arany ékszerek.

A törtarany vásárlás azért olcsóbb, mert az arany ékszert nem a piaci árán adják el, hanem ennél sokkal kevesebbért. Ez a különbség akár 20, 30, 35% is lehet. A törtarany esetében csak magáért az aranyért fizetünk, melyből az ékszert elkészítették, megmunkálási díjáért viszont nem.

Törtarany vásárlás

Törtarany vásárlás

Tehát ha törtarany vásárlásról van szó, nem kell megfizetnünk az ékszerért cserébe azt a munkadíjat, amit az arany megmunkálására fordítottak. Vagyis azt a díjat, melyért az ékszerész megmunkálta az aranyat, nem kell kifizetni, hagyományos arany ékszer esetében viszont igen. A jóval olcsóbb ár mellett pedig gyakran ugyanolyan minőséget kapunk, mint más arany ékszerek esetében.

Ha törtarany vásárláson gondolkodunk, tudnunk kell, hogy az óhajtott ékszert jóval olcsóbban fogjuk megkapni, mint egyéb vásárlási úton, és minőségi arany ékszerekhez juthatunk hozzá jutányos árakon. Legyen szó ajándékozásról, vagy saját célú vásárlásról a törtarany megvétele mindenképpen jó választás, mert sokkal olcsóbb, mint más arany ékszerek. Egy szép arany ékszer minden időben, stílustól és divattól függetlenül öltözteti az embert. Elegáns és szinte nincs is olyan ember, aki ne szeretné.

  
Iktatva: Törtarany Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Arany ékszerek 2024