Cikkek a(z) Árak és Arany ékszerek kategóriából

Az arany árak, mint minden más az utóbbi időben igen ingadozók voltak. Hol fel, hol pedig lejjebb ment a világpiaci árfolyam. Ennek következtében nagyon sok befektető vesztett a tőzsdén hatalmas összegeket. Jelenleg az arany árak megnyugodtak kicsit és viszonylag kedvező áron tudunk magunknak ékszert vásárolni az egyik legnemesebb fémből.

Törtarany vásárlás

Törtarany vásárlás

A törtarany vásárlás egy igen elterjedt formája az arany ékszervásárlásnak, mivel olcsóbban hozzá lehet jutni a törtaranyhoz, mint egy normál arany ékszerhez. Jutányosabb ára mellett azt kell még tudni a törtaranyról, hogy gyakran ugyanolyan jó minőségű, mint más arany ékszerek. A törtarany vásárlás azért olcsóbb, mert az arany ékszert nem… Tovább: Törtarany vásárlás »

A törtarany zálog megoldást nyújthat

A törtarany zálog megoldást nyújthat

Mindenkinek lehetnek olyan időszakok az életében, amikor sürgősen készpénzre lenne szüksége. Ilyenkor a leggyorsabb és legbiztosabb megoldás, ha zálogba adjuk valamilyen értékünket. Az egyik leggyakoribb dolog, melyet az emberek zálogba adnak, a törtarany. Az arany értékes, ára pedig nem változik olyan gyakran, mint a pénznek, ezért biztosak lehetünk benne, ha… Tovább: A törtarany zálog megoldást nyújthat »

Törtarany olcsón

Törtarany olcsón

Bár az aranyból készült ékszerek nem tartoznak az olcsó ékszerek kategóriájába, mégis nagyon sok helyen igen olcsón hozzájuk tudunk jutni. Törtarany olcsón kapható a legtöbb zálogházban vagy ékszerüzletben, ráadásul ugyanolyan minőségben, mint egyéb helyeken, ahol duplája annyiért vásárolhatjuk meg az ékszereket. Tehát, ha törtaranyat szeretne olcsón vásárolni, akkor tudja, hogy… Tovább: Törtarany olcsón »

Törtarany beszámítás

Törtarany beszámítás

Amikor új arany ékszert szeretnénk vásárolni, akkor sok esetben szembesülhetünk azzal, hogy igen borsos áron lehet ezeket a szép ékszereket megvásárolni. A törtarany beszámítás lehet egyfajta megoldás az ár csökkentésére. A legtöbb ékszerészetnél lehet kérni, hogy a megunt, vagy épp törött ékszert beleszámítsák az új árába. Ilyenkor kevesebbet kell készpénzben… Tovább: Törtarany beszámítás »

Törtarany beolvasztás

Törtarany beolvasztás

Amennyiben használt ékszereinket már meguntuk, elvihetjük ékszerészhez, aki törtaranyként beveszi, majd beolvasztja, és újabb ékszereket készít belőle. A törtarany beolvasztása lehetővé teszi, hogy a magunt ékszerből egy másik készüljön, ezáltal kevesebb pénzért kaphatunk egy szép új ékszert. A törtarany beolvasztás nem csak kérésre történik, hanem abban az esetben is, ha… Tovább: Törtarany beolvasztás »

Törtarany vétel

Törtarany vétel

Most már nem csak a zálogházak foglalkoznak törtarannyal, hisz egyre több ékszerészet vesz be törtaranyat. Az ékszerészetek számára a törtarany vétel a legjobb lehetőség arra, hogy a szükséges alapanyagokat a javításhoz beszerezzék. Olcsóbban tudják megvásárolni, mint a piacon, így kevesebbe kerül az ékszer elkészítése is, hisz az alapanyag olcsóbb, így… Tovább: Törtarany vétel »

Törtarany világpiaci ára

Törtarany világpiaci ára

A törtarany nem csak a zálogházak kedvelt darabja, hanem most már a világpiacon is keresett termék. A törtarany világpiaci ára teljes mértékben összefügg az új arany árával, hisz amennyiben ez emelkedik, akkor a törtarany ára is magasabb, de ugyanez fordítva is igaz. Nagyon sok kereskedőnél lehet már kapni törtaranyat is…. Tovább: Törtarany világpiaci ára »

Törtarany eladás

Törtarany eladás

Törtarany eladással számos üzlet és cég foglalkozik, viszont jó, ha olyan helyeken vásárolunk törtaranyat, melyek rendelkeznek engedéllyel. A törtarany eladás piacán az árak nagyon változatosak, ezért, ha szeretnénk aranyat vásárolni, jó, ha alaposan körülnézünk a piacon és utána érdeklődünk az áraknak, mielőtt belemennénk egy számunkra előnytelen üzletbe. Bár az arany… Tovább: Törtarany eladás »

A törtarany piaci ára változó

A törtarany piaci ára változó

A törtarany piaci ára szinte teljesen egyszerre mozog az új arany árával. Megfigyelhető, hogy a törtaranyat felvásárló boltok hetente változtatják az áraikat. Ez a piacnak köszönhető, hisz ahogy mozog az új arany piaci ára, húzza magával a törtaranyat is. Épp ezért történhet meg, hogy az egyik héten kinézett gyűrű a… Tovább: A törtarany piaci ára változó »

A törtarany ára több tényezőtől függ

A törtarany ára több tényezőtől függ

Az arany árát nemcsak a súlya hordozza, hanem az is, hogy hány karátos az arany. Ez szintén érvényes a törtarany ára megállapításánál is. A legtöbb esetben azonban elmondható, hogy a törtarany olcsóbb, mint az új arany. Ez annak köszönhető, hogy a törtaranyban már nincs benne a munkadíj, ami viszont az… Tovább: A törtarany ára több tényezőtől függ »

Page 1 of 3123
Arany ékszerek 2024