Cikkek a(z) Aranylánc és Arany ékszerek kategóriából

Az aranylánc nem hiányozhat senki ékszeres ládájából. Vannak olyan személyek, akik minden nap használják ezt az ékszert, de vannak olyanok is akik kimondottan csak egy-egy alkalomra tesznek nyakukba aranyláncot. Egy ékszerboltba betérve rengeteg lehetősége van az embernek arra, hogy kiválassza az ideális darabot. Van, aki a fehér, de olyan is akad, aki csak a sárga aranylánc vásárlását preferálja.

A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos

A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos

Bár nem minden férfi szeret ékszereket viselni, mégis a férfi arany nyaklánc azon darabok közé tartozik, melyet az erősebb nem képviselői is szívesen viselnek. Férfi nyaklánc vásárlásánál érdemes arra odafigyelni, hogy a megvásárolni kívánt darab kellő vastagú legyen, hiszen egy vékonyabb lánc elég visszás hatást kelthet. A férfi arany nyakláncok… Tovább: A férfi arany nyaklánc elegáns és egyben sportos »

A női arany nyaklánc időtálló

A női arany nyaklánc időtálló

Az arany ékszerek minden ruhadarab tökéletes kiegészítői. Soha nem mennek ki divatból, bár tény, hogy néha kedveltebbek, máskor pedig inkább a háttérbe szorulnak. A női arany nyaklánc az időtálló, mindig divatos ékszerek egyike. A legjobb kiegészítők közé tartozik, hisz egy egyszerű póló-farmer kombinációt ugyanúgy kiegészít, mint egy estélyi ruhát. Női… Tovább: A női arany nyaklánc időtálló »

Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet

Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet

Az arany ékszerek palettáján egyre népszerűbb az antik arany nyaklánc. Ez nem meglepő, hisz egyre többen keresik az időtálló darabokat, melyek mindenkor divatosak. Bár ezek a darabok nem a legolcsóbbak, megéri rájuk fordítani bizonyos összeget, hisz sok esetben pár év múlva akár a dupláját is érheti egy-egy darab. Az antik… Tovább: Az antik arany nyaklánc nemcsak a nők kedvence lehet »

Népszerű ékszerünk: az aranylánc

Népszerű ékszerünk: az aranylánc

A nők nagy kedvence mind a mai napig az aranylánc. Viselhetik bármilyen összeállítással, hiszen nem túl kihívó, de azért mégis vonzza a tekintetet. Rengetegféle közül választhatunk úgy a hossz, mint a kivitelezés formájában is. Hordhatjuk nappal, munkában, de egy hozzáillő fülbevalóval estére is kitűnő. A méltán népszerű kis fekete ruha… Tovább: Népszerű ékszerünk: az aranylánc »

Aranyláncok női modelljei

Aranyláncok női modelljei

Az arany ékszerek mindig is a nőiesség jelképei voltak. A fülbevaló, a gyűrű vagy épp az aranyláncok női kiváltságok voltak nagyon sokáig. Nem régóta terjedt el a férfiak körében az ékszerek viselése. Az aranyláncok női modelljei mindig a finomság, a báj jelképei. Lehetnek akár majdnem köldökig érők is, hisz nem… Tovább: Aranyláncok női modelljei »

Baby aranylánc

Baby aranylánc

A baby aranyláncok az utóbbi években igencsak nagy népszerűségnek örvendnek. Manapság már a trend megköveteli azt, hogy a kisbabánk márkás ruhákban pislogjon a szintén márkás babakocsiból, sőt az sem tüntet fel rossz színben, ha márkás, jó minőségű pelenkázótáskával mutatkozunk. Ezért az sem meglepő, hogy a kisbabánknak is rendelkeznie kell egy-két… Tovább: Baby aranylánc »

Arany karláncok

Arany karláncok

Egy arany karlánc feldobhat bármilyen összeállítást. Arany karláncok közt ma már találunk nagyon szép, különleges darabokat is. Sőt, bármikor találunk olyat, amely nem csak a stílusunkat emeli ki, de azonnal odavonzza az irigy tekinteteket. Manapság nagyon népszerűek az ázsiai típusú ékszerek. Találunk ilyen stílusú arany karláncokat is, így mi is… Tovább: Arany karláncok »

Arany bokalánc olcsón

Arany bokalánc olcsón

Arany bokaláncot nagyon olcsón beszerezhetünk, főként ha egy egyszerű darabot szeretnénk vásárolni. Ha az ékszer egyszerű és nem nagy a tömege, akkor elérhető áron hozzájutunk. Többnyire ékszerüzletekben és zálogházakban kaphatók szép darabok nagyon olcsón, de ha ott nem találunk számunkra megfelelőt, az internet biztos segítségünkre lesz. Arany bokaláncot olcsón webáruházakban… Tovább: Arany bokalánc olcsón »

Mikor és kiknek ajánlott az arany bokaláncok viselete?

Mikor és kiknek ajánlott az arany bokaláncok viselete?

Nagyon sok vita keletkezett már a bokaláncok viseletét illetően. Az esetek többségében a divatlapok szerint nem a legmegfelelőbb ékszerdarab. Arany bokaláncot kizárólag olyan hölgyek viseljenek, akik nem alacsonyak. Alacsony termetű nőknél, felhívja a figyelmet a láb rövidségére, így még alacsonyabbnak és olykor kövérebbnek is tűnhetünk. Arany bokalánc viselésekor kötelező a… Tovább: Mikor és kiknek ajánlott az arany bokaláncok viselete? »

Egy még kevésbé népszerű ékszer: a fehérarany bokalánc

Egy még kevésbé népszerű ékszer: a fehérarany bokalánc

A fehérarany bokaláncok picit szolidabbak, mint a hagyományos aranyból készültek. Nagyon jól mutat főleg barna bőrűeknek. Ha úgy döntünk, hogy fehérarany bokaláncot vásárolunk, igyekezzünk egyszerűbb darabot kiválasztani. Fontos, hogy ne legyen tele apró kis csillagos, delfines, virágos medálokkal, mert az egyből elrontja az összhatást. Fehérarany bokaláncot kizárólag nők viseljenek. Ha… Tovább: Egy még kevésbé népszerű ékszer: a fehérarany bokalánc »

Page 1 of 3123
Arany ékszerek 2024