Cikkek a(z) Mágneses és Arany ékszerek kategóriából

A mágneses ékszerek általában valamilyen gyógyhatással is járnak. Ahhoz, hogy mindenki meg találja magának az ideális mágneses segítséget érdemes utánajárni, vagy olvasni a hatásának. Vannak olyan mágneses karkötők, melyek a reumatikus fájdalmakra jók, de szív és érrendszeri megbetegedésekre is lehet gyógyír. Vigyázzunk ne vásároljuk kétes eredetű mágneses terméket, mert komoly problémákat is okozhat!

A mágneses fülbevaló ár tekintetében

A mágneses fülbevaló ár tekintetében

A mágneses fülbevalók hatását folyamatosan bizonyítják a különböző kutatások. A mágneses fülbevaló ár szempontjából nem sorolható sem az olcsó, sem a drága egészségmegőrző szerek közé, hisz úgy árban, mint hatásosságban elég nagyok a különbségek. Elmondható, hogy az alsó ár 2000 forint körül mozog, mely legtöbb esetben egy sima fülbevalót foglal… Tovább: A mágneses fülbevaló ár tekintetében »

Mágneses fülbevaló 1500 Gauss erősséggel

Mágneses fülbevaló 1500 Gauss erősséggel

Az egészség megőrzése mindenki számára fontos. Ebben lehet segítség a mágneses fülbevaló 1500 Gauss erősségű mágnessel. A mágnes erőssége befolyásolja ugyanis, hogy milyen hatást vált ki. Az 1500 Gauss erősségű mágnes leginkább fülbevalóban található meg, és az alvászavarok valamint a fejfájás enyhítésére használják. Ahhoz, hogy a mágneses fülbevalót 1500 Gauss… Tovább: Mágneses fülbevaló 1500 Gauss erősséggel »

A mágneses fogyasztó fülbevaló segíthet a fogyásban

A mágneses fogyasztó fülbevaló segíthet a fogyásban

A jelen kor szinte mindenkitől megköveteli, hogy folyamatosan csinos legyen. A mágneses fogyasztó fülbevaló nagy segítség lehet az álomalak elérésében. Bár nem csodaszer, mégis sok esetben bizonyul hatékonynak. A fülbevaló általában klipsz formában kapható, így még a fület sem kell átszúrni ahhoz, hogy viselni lehessen. A mágneses fogyasztó fülbevaló a… Tovább: A mágneses fogyasztó fülbevaló segíthet a fogyásban »

Mágneses fülbevaló fülzúgás enyhítésére

Mágneses fülbevaló fülzúgás enyhítésére

A fülzúgás nagyon kellemetlen tud lenni, sőt idővel a szervezet állapotát is befolyásolja, hisz annyira fel tud erősödni, hogy a beteg már aludni sem tud tőle. A mágneses fülbevaló fülzúgás esetén is segíthet. Ha egy szakember ajánlja a mágneses fülbevalót, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a megfelelő darabot fogjuk viselni…. Tovább: Mágneses fülbevaló fülzúgás enyhítésére »

Mágneses fülbevaló fogyás segítésére

Mágneses fülbevaló fogyás segítésére

A modern, sokszor nagyon sok tiltással teletűzdelt diéták sokat segíthetnek annak érdekében, hogy elnyerjük a kívánt alakot, de van néhány nagyszerű ékszer is, amelyek viselésével is hozzájárulhatunk a fogyáshoz. A mágneses fülbevaló a fogyás egyik olyan segítőszere, mely anélkül támogatja a fogyást, hogy éheznünk kellene. A fülbevaló lényege, hogy a… Tovább: Mágneses fülbevaló fogyás segítésére »

Mágneses fülbevaló alap

Mágneses fülbevaló alap

A gyógyhatásáról ismert mágneses fülbevalót mi magunk is elkészíthetjük otthon, így nemcsak olcsóbb darabot kapunk, hanem abban is biztosak lehetünk, hogy egyedi ékszerünk lesz. A mágneses fülbevaló alap hobbiboltban vásárolható meg, de interneten keresztül is megrendelhető. Ár tekintetében e két lehetőség között nincs nagy különbség. A mágneses fülbevaló alap többféle… Tovább: Mágneses fülbevaló alap »

Mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel

Mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel

A különböző ásványok vagy drágakövek emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatását már az ókorban ismerték és használták az emberek. A jótékony hatást ötvözi a mágnes erejével a mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel. Az ametisztről érdemes tudni, hogy leginkább az alvászavarban szenvedő embereken tud segíteni, ám még több pozitív hatása is van ennek… Tovább: Mágneses fülbevaló ametiszt drágakővel »

A mágneses fülbevaló hatása

A mágneses fülbevaló hatása

A mágnest mint jótékony segítőt egyre többen ismerik és használják. A mágneses fülbevaló hatása is nagyon erős az emberi szervezetre. A mágnesnek köszönhetően a fülbevaló viselésével leginkább a fájdalom csökkenthető. Ezért van az, hogy erős vagy visszatérő fejfájás esetén sok természetgyógyász ajánlja, hogy a páciens viseljen mágneses fülbevalót. A mágneses… Tovább: A mágneses fülbevaló hatása »

Mágneses fülbevaló férfi modellben

Mágneses fülbevaló férfi modellben

Bár a fülbevaló viselet még mai napig a hölgyek kiváltsága, van olyan modell is, ami igencsak jól áll az erősebb nem képviselőinek is. A mágneses fülbevaló már férfi modellben is kapható, így akár ők is hordhatják ezt az egészség megőrzésére szolgáló terméket. Számukra leginkább az egyszerűbb darabok ajánlottak, de vannak… Tovább: Mágneses fülbevaló férfi modellben »

Mágneses fülbevaló

Mágneses fülbevaló

Egyre több embernek fontos, hogy ne csak úgy ügyeljen az egészségére, hogy egészségesen táplálkozik, hanem segítse is a szervezetét a különböző támadások kivédésében is. A mágneses fülbevaló ebben van a legnagyobb segítségre, hisz nem csak gyógyít, de segít aktiválni a szervezet saját védekező rendszerét, ezáltal sokkal ellenállóbb lesz a különböző… Tovább: Mágneses fülbevaló »

Page 1 of 212
Arany ékszerek 2024