Cikkek a(z) Medál és Arany ékszerek kategóriából

Manapság az arany medál szinte minden változata megtalálható, vagy, ha nem is, akkor egy ötvössel megcsináltatható. Legyen fehér, vörös, esetleg sárga arany medál, mindegyik a csodaszép egyedi csillogásával szebbé teszi a dekoltázst. A medál mind nők, mind pedig férfiak körében közkedvelt darabok. Ha nincs még önnek egy sem, akkor itt az ideje, hogy beszerezzen egyet!

Arany medálok pároknak

Arany medálok pároknak

A szerelem érzésével szinte összekapcsolható, hogy a szerelmes pár a világ előtt is tudatni szeretné, hogy ők összetartoznak. Ezt az ékszerészek is kihasználják, hiszen arany medálokat pároknak is készítenek. Ilyen esetben fontos, hogy valamilyen módon összekapcsolódjon a két medál, például egy-egy fél szív alkot egy egészet. Az arany medálok pároknak… Tovább: Arany medálok pároknak »

Ezüst medálok pároknak

Ezüst medálok pároknak

A fiatal szerelmesek közt egyre elterjedtebb, hogy pároknak készült medálokat hordanak. Ez jellemezheti a kapcsolatukat, de az összetartozás érzését is erősítheti bennük. Az ezüst medálok pároknak készült darabjai között megtalálhatjuk a páros medálokat, melyek nagyon népszerűek, mivel két ugyanolyan formát foglalnak magukba, és legtöbb esetben ezek szétszedhetőek. A páros medálok… Tovább: Ezüst medálok pároknak »

Ezüst medálok gyerekeknek

Ezüst medálok gyerekeknek

Nem csupán a felnőttek, de a gyerekek is kedvelik az apró ékszereket. Számukra is készítenek most már többfélét: nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, medálokat stb. Az ezüst medálok gyerekeknek készült változatai legtöbb esetben állatfigura formák, mivel a gyerekek körében ez az egyik legkedveltebb motívum, de megtalálhatóak még a hangszeres vagy a… Tovább: Ezüst medálok gyerekeknek »

Női ezüst medálok

Női ezüst medálok

Talán nincs olyan nő, aki ne szeretné a finom ékszereket, aki ne csábulna el egy ékszerbolt kirakata előtt. A női ezüst medál is egy olyan darab, mely a legtöbb nő ékszertartójában megtalálható. Szinte bármilyen formájú és méretű kivitelezésben kapható, legyen az virág, szívecske vagy épp valami állatforma. A nők és… Tovább: Női ezüst medálok »

Ezüst medál férfiaknak

Ezüst medál férfiaknak

Most már egyre elfogadottabb az emberek körében, hogy a férfiak is hordanak ékszereket. Nem kirívó, megfelelő öltözék mellé egyenesen szükségeltetik egy kiváló darab. Az ezüst medál férfiaknak is kifejezetten jól tud állni, amennyiben megfelelő hosszúságú láncra kerül, és ízléses, mégis férfias jellemvonásokat hordoz. Az ezüst medál férfiaknak nem sokban különbözik… Tovább: Ezüst medál férfiaknak »

Arany medál férfiaknak

Arany medál férfiaknak

Az arany ékszerek viselése nem csak a nők kiváltságos joga. Sok férfi is szereti a különböző nyakláncokat, karkötőket. Az arany medál férfiaknak is kitűnő választás lehet, hisz egy jól megtervezett medál nem hivalkodó, hanem a férfi személyiségéhez illő, sok esetben pedig komoly jelentéstartalommal is bírhat. Az arany medálok férfiaknak általában… Tovább: Arany medál férfiaknak »

Arany medál szív

Arany medál szív

A szív egy nagyon fontos dolgot jelképez, mégpedig a szerelmet, szeretetet. Ha arany medál szívről beszélünk, akkor azt jelképezi, hogy akitől kaptuk, annak nagyon fontosak vagyunk. Amikor viseljük, azt sugallja, hogy boldog a szerelmi életünk, és hogy szerelemorientáltak vagyunk. Ha egy belül üres szívet viselünk a nyakunkban, az azt sugallja,… Tovább: Arany medál szív »

Arany medálok

Arany medálok

Ha ékszerről van szó, mindig az arany áll az első helyen, hiszen ez egy nemesfémből készül, és elég értékes. Ha már van egy szép arany láncunk, akkor feldobhatjuk azt különböző arany medálokkal, amelyek stílusonként és színárnyalatonként változhatnak, az öltözékünkhöz igazodva. Manapság rengeteg típusú, színű, formájú és méretű arany medál fellelhető… Tovább: Arany medálok »

Arany medál készítés

Arany medál készítés

Ha valami igazán egyedi és időtálló ajándékkal szeretnénk kedveskedni valakinek, akkor talán az arany ékszer a jó választás. Rengeteg lehetőség közül választhatunk. Lehet gyűrű, nyaklánc, karkötő vagy épp egy medál. Az arany medál készíttetésére nem minden ékszerésznél van lehetőség. Egy medál lehet akár nagyon személyes is, ha mondjuk a hátára… Tovább: Arany medál készítés »

Arany medál betű

Arany medál betű

Ha ajándékot szeretnénk vásárolni és valami egyedi dolgot is belevennének akkor az arany medál betű nagyon jó választásnak tűnhet. Ilyenkor azonban dilemmába is eshetünk. Hogy miért? Mert vannak olyanok, akik a keresztnevüket viselik a nyakukon, de vannak, akik a becenevüket. Ahhoz, hogy a megajándékozott arra gondoljon, aki adta neki az… Tovább: Arany medál betű »

Page 1 of 212
Arany ékszerek 2024